FANDOM


Csárlililiom Békunekitár Istváni Mongol első megalapított birodalma. Nem volt nagy kiterjedésü.

KezdetekEdit

Az alapítást követően Kr.e.8800-ban alapította meg Csárlililiom Békunekitár Istváni Mongol ekőzben pontosan mint több mint 1 napon át a szabad területeket (Amik Európán vannak.) mind elfoglalta. Népei: Magyarok. (Késöbb Magyar-Angolok lesznek de ez majd késöbbre...)

Első Magyar-Viking háborúEdit

Kr.e.8800-ban ugyanakkor mikor a fejedelem létrejött akkor jött közbe a háború mikor Csárlililiom bejutott Skandináviába amit I.Lehmann nevezetű viking király vezetett. De egy a tárgyalást követően Lehmann nem akarta hogy csatlakozzanak mivel az ő véleménye az hogy: "A kibaszott birodalmakba-királyságokba nem jöhet be egy baszott viking." Mondván ezt. Ezért kardot rántott és pontosan Holmstockban be is fejeződött...

A fejedelem megszűnéseEdit

Kr.e 7950 körül Csárlililiom politikai és anyagi okok miatt egy időre megpróbált kirándúlni. De nem sikerült neki mivel Debrecenbe tartott ahol az út közben Szolnoknál pár Viking-Kém bemerészkedett és az útközben megállították őket. Ezután egy kis rövid harc közepettén Csárlililiomék nyertek de visszafordultak Bajához. Ezután Csárlililiom elindúlt egy a kisérőnek és persze hírnöknek is eljött. Pekingbe eljutott ahogyan Ázsiát adják át békésen mert Csárlililiomot úgy gondolták hogy gonosz ember de miután meglátogatta Az Ősegyiptiomiakat (Akik Afrikát uralják.) és az Őskínaiakat (Akik persze Ázsiát uralják és határolja az Urál hegység és más hegység is.) De ezután mindegyik békés módon adta meg és így született meg a Birodalom. De azelött megszüntette és ezután jött el hírnökként és kisérőként a három kontinensre.

Amik itt létrejöttekEdit