FANDOM


Baja város egyik leghíresebb embere aki Csárlililiom Békunekitár barátja, titkárja, szóvivője, hadverzére egyik törvényhozója és igazságos társa.

ÉleteEdit

Életét követően a családja egy kicsi ateista volt de Dardarow a kivándorlásnál elindúlt és ő is letelepedett Csárlililiommal.

Találkozása CsárlililiommalEdit

Találkozását követően nagyon fúrcsának és érdekesnek gondolta Csárlililiomot és gondolta egyszer egy nagyon jó barátja lesz.

Barátkozása CsárlililiommalEdit

Csárlililiom gondoltatása után összebarátkozott vele és nagyon jó barátság kötődött köztük de egyszer elutazott Eszterezgomban (Esztergom) a költői dolgokat elvégeznie és ehhez hasonló dolgokat. De visszatért és folytatták közösen az uralkodást és az irányítást

Szövetsége CsárlililiommalEdit

Dardarow egészen Csárlililiom megismerésétől a haláláig voltak barátok (Csárlililiom haáláig voltak barátok) és Szövetséget kötött addig amíg Csárlililiom megnem halt. Ezután Békunekitár élt de vele csak 7-8 évig volt vele szövetségben. a 8 évvel késöbbi időben Békunekitár is meghalt.

Részletes és teljes adataiEdit

Neve: Marmalar Ektesis Marmalow

Születési Hely: A Legenda Szerint: Bajai Fejedelem, Hestus, Gellenistus (A mai Párizs). A Valóságban: Baja, Bajai Fejedelem.

Született: I.e 8989.Január.27

Elhunyt: I.u 1068.Október.24

Házastársa: Ambaladsa Polodozer (Ambaladza Pólododzer)

Foglalkozása: utazó, kereskedő, bíró, törvényhozó, festő, író, költő, felfedező, tengerész, titkár